In English Suomeksi

Eltrotec - Drilling, Routing, Measuring Eltrotec

Etsitkö levymateriaalille äärimmäisen tarkkaa ja siistiä poraus- ja jyrsintäjälkeä? Keskitymme erilaisten levymateriaalien ja aihioiden poraukseen, jyrsintään ja mittaukseen. Kuten piirilevyt, tarkkuusjigit että juotosalustat. Työstämme sekä prototyypit että suuremmat tuotantosarjat tarpeesi mukaan. ELTROTEC on toiminut elektroniikka-alan kokeneena sopimusvalmistajana yli 30 vuotta. 

Lisäksi maahantuomme ja myymme materiaaleja elektroniikka- että metalliteollisuuden tarpeisiin. Edustukset mm.    ricocel_logo3.jpg

 partner-uniontool.png     partner-peters.png  partner-risho.png    partner-lach.png

Menu

UUTISET!

UNION TOOL lastuvat työkalut, varsijyrsimet ja -porat. Virallinen maahantuoja 2017 alkaen! Tuotteet osiossa lisätietoa valikoimasta.

IWATA TOOL Erikoisporat, TOGLON®HARD Karkaistu Teräs HRC 42-75, Erottuu ylivoimaisesti laadullaan, porien keston suhteen että lyhennettynä työstöaikana! Taattua Japanilaista laatua!

RICOCEL® ES-3261A Juotosalustamateriaalit varastossa! Virallinen maahantuoja 2015 alkaen! Kysy lisää!

Palvelumme vahvuudet:

Asiantuntemus apuna – ota yhteyttä!

Autamme mielellämme kaikissa levymateriaalin poraukseen, jyrsimiseen ja mittaukseen liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on sama kuin sinullakin: kustannustehokas ja laadukas lopputulos levymateriaalista riippumatta.