In English Suomeksi

Eltrotec - Drilling, Routing, Measuring Eltrotec

Etsitkö levymateriaalille äärimmäisen tarkkaa ja siistiä poraus- ja jyrsintäjälkeä? Keskitymme erilaisten levymateriaalien ja aihioiden poraukseen, jyrsintään ja mittaukseen. Kuten piirilevyt, tarkkuusjigit, testifixturet, komponenttialustat että juotosalustat. Työstämme sekä prototyypit että suuremmat tuotantosarjat tarpeesi mukaan. ELTROTEC on toiminut kokeneena sopimusvalmistajana yli 30 vuotta. 

Lisäksi maahantuomme ja myymme materiaaleja elektroniikka- että metalliteollisuuden tarpeisiin. Edustukset mm.    ricocel_logo3.jpg

 partner-uniontool.png     partner-peters.png  partner-risho.png    partner-lach.png

Menu

UUTISET!

TERVETULOA OSASTOLLEMME: A 874

konepaja-logo-web.png

20-22.3.2018 Tampere Messu- ja Urheilukeskus

UNION TOOL JA IWATA TOOL EDUSTAJAT PAIKALLA! Ratkaisut pehmeistä aina karkaistuihin HRC72 saakka että kovametallin-karbiidin lastuavaan työstöön!


Edustukset:

UNION TOOL lastuvat työkalut, varsijyrsimet ja -porat. Virallinen maahantuoja 2017 alkaen! Tuotteet osiossa lisätietoa valikoimasta.

IWATA TOOL Erikoisporat, TOGLON®HARD PORAT Karkaistu Teräs HRC 42-75 suoraan H7 toleranssi, Erottuu ylivoimaisesti laadullaan, porien keston suhteen että lyhennettynä työstöaikana! Taattua Japanilaista laatua!

RICOCEL® ES-3261A Juotosalustamateriaalit varastossa! Virallinen maahantuoja 2015 alkaen! Kysy lisää!

Palvelumme vahvuudet:

Asiantuntemus apuna – ota yhteyttä!

Autamme mielellämme kaikissa levymateriaalin poraukseen, jyrsimiseen ja mittaukseen liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on sama kuin sinullakin: kustannustehokas ja laadukas lopputulos levymateriaalista riippumatta.