In English Suomeksi

Eltrotec - Drilling, Routing, Measuring Eltrotec

Etsitkö levymateriaalille äärimmäisen tarkkaa ja siistiä poraus- ja jyrsintäjälkeä? Keskitymme erilaisten levymateriaalien ja aihioiden poraukseen, jyrsintään ja mittaukseen. Kuten piirilevyt, tarkkuusjigit, testifixturet, komponenttialustat että juotosalustat. Työstämme sekä prototyypit että suuremmat tuotantosarjat tarpeesi mukaan. ELTROTEC on toiminut kokeneena sopimusvalmistajana yli 30 vuotta. 

Lisäksi maahantuomme ja myymme materiaaleja elektroniikka- että metalliteollisuuden tarpeisiin. Edustukset mm.    ricocel_logo3.jpg

 partner-uniontool.png     partner-peters.png  partner-risho.png    partner-lach.png

Metalli- ja muottiteollisuuden LASTUAVAT TYÖKALUT maahantuonti ja jälleenmyynti.

partner-uniontool.png   IWATA6.png

Menu

UUTISET! 

HUIPPULAADUKAS SAMURAI- Varsijyrsinsarja kovametallista saatavilla erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Aina 55HRC saakka. Halkaisijat 1 mm - 12 mm. Lisätietoa tuotteet osiossa SAMURAI. PYYDÄ TARJOUS! 

Maahantuontiedustukset:

UNION TOOL lastuavat työkalut, varsijyrsimet ja -porat. 

Kun haet äärimmäistä tarkkuutta, viimeisteltyä pintaa, työkalun kestoikää ja nopeutettua työstöaikaa, on UNION TOOL työkalut oikea valinta.

CZS2.png       HLRS2.png  

IWATA TOOL porat

TOGLON®HARD Karkaistu Teräs HRC 40-75 suoraan H7 toleranssi. Pehmeät teräkset GP Pora, jopa 4 reikää / s 1.0 mm x 4D. Erottuu ylivoimaisesti laadullaan, porien keston suhteen että lyhennettynä työstöaikana! Taattua Japanilaista laatua!

GPDrill.png      TGHD.png

Katso työstövideoita, kuvia klikkaamalla.